Columns

Column Richard - Het leven is een reis

za 13 mei 2017 22:45 - Richard Groenenboom is woordvoerder van de Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK). Hij reist veel en zijn ervaringen deelt hij met ons via zijn columns.
Als woordvoerder van SDOK en als journalist spreekt hij regelmatig met vervolgde christenen die hem inspireren. Hoe kun je leren om van het mooie dat God geeft te genieten, zonder je pinnen hier op aarde te diep in de grond te slaan. Het verhaal van de 16-jarige Job uit India houdt een confronterende spiegel voor.

Over Columns

Een groep columnisten verzorgen regelmatig een column bij de RO, die op zaterdagavond uitgezonden wordt.

Elbert Dijkgraaf is als lid van de Tweede Kamerfractie van de SGP voor velen van ons geen onbekende. In zijn columns legt hij daarom ook voornamelijk de nadruk op politieke zaken.

 

Richard Groenenboom is woordvoerder van de Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK). Hij reist veel en zijn ervaringen deelt hij met ons via zijn columns.

 

Steven Middelkoop is programmamanager bij Yona. In zijn columns staat hij stil bij het dagelijks leven van jongeren.

 

Cor Verkade is ondernemer. Van Godfried Bomans tot diverse actuele onderwerpen, in zijn columns prikkelt Cor Verkade zijn kijkers over een breed scala aan onderwerpen.  

 

Binyomin Jacobs is opperrabbijn van het Interprovinciaal Opperrabinaat. Hij laat in zijn columns vanuit zijn Joodse achtergrond een licht schijnen over ontwikkelingen in de wereld. 

 

 

Reageren op deze uitzending

- Advertentie -

Uitzendingen