Nederlands Premiere Concours

Kwartfinale Nederlands Première Concours 2017 - deel 1

vr 10 nov 2017 20:00 -

In de eerste twee afleveringen werd kennisgemaakt met 12 kandidaten. Acht kandidaten zijn uit de voorrondes naar de kwartfinale doorgegaan. Deze acht kandidaten worden in aflevering 3 en 4 van het Nederlands Première Concours nader aan de 'muzikale tand' gevoeld; volg hun prestaties om een plaats in de halve finale te bemachtigen.

De juryleden, bestaande uit Joost van Belzen, Wilhelm Groenendijk, Ria van den Noort, Danielle van Laar en Cor Verkade, beoordelen op eigen wijze de optredens per kandidaat. De presentatie van het concours wordt verzorgd door Lisanne Leeuwenkamp.

Het concours vond plaats in de Hervormde Kerk te Haastrecht.

Vorige week werd het tweede gedeelte van de voorrondes uitgezonden. Terugkijken kan hier.

Over Nederlands Premiere Concours

Zingen, pianospelen, dwarsfluiten en nog veel meer muzikale talenten komen bij Het Nederlands Première Concours langs. Bekende professionele musici vormen een vakkundige jury die de talenten beoordeeld. Het doel van het concours is het stimuleren van talent op het gebied van de klassieke en geestelijke muziek in de meest brede zin. Daarnaast worden veelbelovende jonge musici een podium geboden.  

 

Wil jij jouw talent ook met ons delen of ken jij iemand met een groot muzikaal talent? Meldt je dan nu aan voor het Nederlands Première Concours.

 

Dit concours is een samenwerking tussen Interclassic Music en de Reformatorische Omroep.

Reageren op deze uitzending

- Advertentie -

Uitzendingen