Concerten

Uniek reformatieconcert door Vox Jubilans

do 2 nov 2017 20:00 -

Deze avond voert Vox Jubilans de ‘Reformations Kantate’ van oud-dirigent Pieter Stolk uit. Een bijzonder werk, dat slechts drie keer eerder werd uitgevoerd. Ook voert Vox Jubilans de cantate ‘Penitence, Pardon and Peace’ van J.H. Maunder uit. Naast deze cantates, die beiden in het teken staan van de Reformatie, zal het koor ook enkele psalmbewerkingen zingen.

Naast organiserende partij 'Vox Jubilans' o.l.v. André van Vliet, zijn er meer meewerkende musici aan dit unieke reformatieconcert in de Grote Kerk te Dordrecht. De muzikale invulling wordt tevens verzorgd door Marco den Toom (orgel), Margreet Rietveld (sopraan), Jacob Schenk (tenor) en Bert van de Wetering (bariton).

Het orkest van Ars Musica werkt eveneens mee aan deze avond; Dr. W. Verboom draagt zorg voor de opening en sluiting.


Deze uitzending is alleen te bekijken door donateurs.
Inloggen

Over Concerten

Onze regiewagen met opnamebemanning gaat regelmatig het land in om ergens een concert of zangavond op te nemen. Of dat nu in Bolsward of in Kapelle is, we zijn erbij en maken een video-opname die we regelmatig uitzenden. Hoogtepunten van het jaar zijn de periodes rond Pasen en Kerst. Bij het selecteren van de uitzendingen wordt gekeken naar concerten in het hele land en met verschillende koren en instrumentalisten.

 

Reageren op deze uitzending

- Advertentie -

Uitzendingen