Concerten

OneDay Hervormingsconcert 2017

za 11 nov 2017 20:00 -

Het OneDay Hervormingsconcert werd op 28 oktober in de Nieuwe Kerk te Delft gehouden. Dit is de kerk waar o.a. de Oranjes liggen begraven alsook Hugo de Groot. Het thema van dit concert is 'Geloof, hoop en liefde'.

Medewerking wordt verleend door het 'Groot Nederlands Jongerenkoor' en 'Mannenkoor Stereo' uit Genemuiden, beide koren staan o.l.v. Harm Hoeve. De begeleiding van de koren wordt verzorgd door het 'Con Allure Strijkersensemble', Lennert Knops (orgel) en Maria Knops (harp).

De opening, meditatie en sluiting worden verzorgd door Ds. G.J van Asperen (Hersteld Hervormde Gemeente te Monster-'s Gravenzande).


Deze uitzending is alleen te bekijken door donateurs.
Inloggen

Over Concerten

Onze regiewagen met opnamebemanning gaat regelmatig het land in om ergens een concert of zangavond op te nemen. Of dat nu in Bolsward of in Kapelle is, we zijn erbij en maken een video-opname die we regelmatig uitzenden. Hoogtepunten van het jaar zijn de periodes rond Pasen en Kerst. Bij het selecteren van de uitzendingen wordt gekeken naar concerten in het hele land en met verschillende koren en instrumentalisten.

 

Reageren op deze uitzending

- Advertentie -

Uitzendingen