Concerten

Jubileum-bevrijdingsconcert van het Christelijk Mannenkoor Ede

za 13 mei 2017 20:00 -

Het Christelijk Mannenkoor Ede is in maart 1982 opgericht met 23 leden en telt nu ruim 80 leden. In 2017 bestaat het mannenkoor 35 jaar.  

 

Hiervoor wordt een jubileumconcert georganiseerd in het voorjaar. Traditiegetrouw geeft het CME op 5 mei een bevrijdingsconcert. Op D.V. 5 mei 2017 staat dit concert ook in het teken van het 35 jarig jubileum en wordt het een jubileum-combinatie concert vanuit de Oude Kerk in Ede.

 

Om extra aandacht aan het jubileum te schenken is het projectkoor ‘CME 35 jaar’ opgericht. Het gezongen repertoire bestaat uit psalmen, geestelijke liederen en vaderlandse liederen.

 

Medewerking van:

  • Ds. Van Dalen (meditatie)

  • Minne Veldman (orgel)

  • H.J. Drost (trompet)

  • Leander van der Steen (vleugel)

 


Deze uitzending is alleen te bekijken door donateurs.
Inloggen

Over Concerten

Onze regiewagen met opnamebemanning gaat regelmatig het land in om ergens een concert of zangavond op te nemen. Of dat nu in Bolsward of in Kapelle is, we zijn erbij en maken een video-opname die we regelmatig uitzenden. Hoogtepunten van het jaar zijn de periodes rond Pasen en Kerst. Bij het selecteren van de uitzendingen wordt gekeken naar concerten in het hele land en met verschillende koren en instrumentalisten.

 

Reageren op deze uitzending

- Advertentie -

Uitzendingen