Psalmzangavond met bovenstem Bolsward

ma 22 apr 2013 20:00 - In de Martinikerk in Bolsward is op 19 april een zangavond gehouden. Er werden niet-ritmische psalmen gezongen met bovenstem. De psalmen klinken in de oude berijming van 1773. Organist André Nieuwkoop begeleidt de samenzang op het Hinsz-orgel.

Het thema van de avond is 'God zal Zelf uw Leidsman wezen', met inleidingen van Ds. IJ.R. Bijl. Bovenstemgroep HHG-Wâlterswâld zorgt voor de bovenstem. De avond is alleen te zien voor donateurs.


Deze uitzending is alleen te beluisteren door donateurs.
Inloggen

Over Koor- en Samenzang

Af en toe wordt de RO uitgenodigd om een audio-opname van een samenzang of kooravond te verzorgen en op haar radiokanaal uit te zenden. Zowel samenzang als kooravonden worden opgenomen en uitgezonden, bovendien verlenen diverse bovenstemgroepen, koren of musici hun medewerking aan deze opnames.

Via dit programma kunt u deze opnames terugluisteren. Opnames van koor- en/of samenzangavonden die rondom een bepaald thema (zoals Advent en Kerst) of serie (zoals Betuwse Mannenzang) zijn georganiseerd, vind u in de respectievelijke rubrieken (Advent en Kerst of Betuwse Mannenzang) terug.

- Advertentie -

Uitzendingen