Nieuwe start

Nieuwe start

Beste RO-donateur,

Onlangs hebben we met een grote groep RO-vrijwilligers en oud-medewerkers een prachtige bijeenkomst gehad. Een bijeenkomst die in het teken stond van vooruitkijken. Vooruitkijken naar het nieuwe seizoen met een opgefrist programma van radio- en video-uitzendingen; een programma wat Deo Volente in de komende weken steeds verder uitgewerkt wordt. We houden u over deze nieuwe start graag op de hoogte.

Door middel van dit bericht delen we alvast graag enkele nieuwtjes met u. Bijvoorbeeld het nieuws over de dagopeningen en dagsluitingen. Sinds maandag 4 september heten beide programma's 'Alpha & Omega' en worden voorlopig door twee oude bekenden van u verzorgd: in de ochtend Herman Stomphorst en in de avond René Minnema. U kunt de programma's op de gebruikelijke tijden blijven beluisteren. In de komende weken starten vertrouwde programma's zoals de RO Kindertrein. Op 20 september vertrekt de Kindertrein weer met Alinde de Zwaan en Geke Rozeboom. Orgelliefhebbers worden eveneens op hun wenken bediend: donderdag 7 september is Marco Cornielje met zijn 'Rondom het Orgel' gestart en aanstaande zaterdagavond kunt u om 19.00 uur naar 'Orgelistuur' met Herman Stomphorst luisteren.

Over enkele weken informeren we u graag opnieuw over de stand van zaken en vertellen u dan ook meer over de video-uitzendingen en -programmering.

Ten slotte, merken we dat veel donateurs moeite hebben met het feit dat alle uitzendingen in het archief zonder login terug te luisteren en te bekijken zijn. Want door middel van uw jaarlijkse donaties en extra giften wordt het RO-werk financieel grotendeels mogelijk gemaakt. Niet-donateurs hebben zonder inlog dezelfde mogelijkheden. We blijven goed naar u luisteren en gaan daarom in de komende dagen alle uitzendingen in ons radio- en video-archief weer 'achter' de login plaatsen.

Afsluitend roepen we u hartelijk op om het RO-werk te blijven steunen en op te dragen in uw dagelijkse gebed.

Dank voor uw betrokkenheid, namens ons allen,

Ed Rijneveld, voorzitter


vorige bericht volgende bericht

- Advertentie -