Contact

Administratief

Als u op de website van de RO inlogt kunt u via de link ‘Gegevens’ uw eigen gegevens wijzigen. Denk bijvoorbeeld aan het wijzigen van uw adres, bankgegevens of doneergegevens. Uw gegevens worden zorgvuldig in ons donateurssysteem bewaard. Bent u bijvoorbeeld uw inloggegevens vergeten? Klik dan op de link ‘Wachtwoord Vergeten’ bij het inlogsysteem. U ontvangt hierna een nieuwe inlogcode om te kunnen luisteren naar de RO.

Heeft u een onvergetelijk concert of bijeenkomst bijgewoond of bekeken die de RO heeft opgenomen en wilt u hier een DVD van bestellen? Neem dan contact op via info@reformatorischeomroep.nl Voor €12,50 maken wij voor u een DVD om deze opname als blijvende herinnering in huis te hebben.

Heeft u verder vragen over uw donateurschap of wilt u donateur worden van de RO maar de lijst van  meest gestelde vragen geeft u geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact op met de RO via info@reformatorischeomroep.nl.

 

Technisch

Heeft u problemen met het ontvangen van de RO? Kijk dan eens bij onze FAQ lijst of er onder het kopje radio of video op uw vraag een antwoord wordt gegeven.

 

Redactie

Buitenlandse topics, christelijk nieuws, concerttips en evenementen worden dagelijks via programma’s van de RO uitgezonden. Heeft u voor ons een interessante tip? Neem dan contact op via redactie@reformatorischeomroep.nl

 

Musici

Een groot onderdeel van de RO is het uitzenden van vertrouwde, christelijke muziek. Wilt u dat uw muziek of koor bij de RO in de picture komt? Denk hierbij aan uw of jullie repertoire dat in onze database kan worden opgenomen of aan een live-uitzending deelnemen.  Neem voor de mogelijkheden en voorwaarden contact op via info@reformatorischeomroep.nl

 

Zakelijk

 

BCRO

Bent u benieuwd naar de activiteiten van de BCRO of wilt u lid worden? Neem dan contact op met pboele@bcro.nl

 

Adverteren

Uw organisatie, evenement of concert onder de aandacht via de RO? Neem contact op via pboele@bcro.nl om de mogelijkheden te bespreken.

 

Social Media

De RO plaatst regelmatig berichten op Facebook. Te vinden via de volgende link.

https://www.facebook.com/refomroep/

Daarnaast heeft bijna ieder radioprogramma een eigen Facebookpagina. Op de programmapagina staat een link naar de specifieke Facebookpagina. Hierop verschijnt specifieke informatie over verschillende uitzendingen.

Ook is de RO via Twitter te volgen: @refomroep

 

Contact- en bedrijfsgegevens

 

Post- en bezoekadres:

Stichting Reformatorische Omroep

Melkrijder 20a

3861 SG  NIJKERK

E. info@reformatorischeomroep.nl

 

KvK-nummer: 08174412

BTW-nummer: 815425004B01

RSIN/Fiscaal nummer: 815425004

Rabobank: 1191.75.657 (IBAN NL73 RABO 0119 1756 57, BIC RABONL2U


 

- Advertentie -